L’MPDL convoca els primers premis universitaris per la pau i la transformació social

L’MPDL convoca els primers premis universitaris per la pau i la transformació social

Ampliem el termini per a presentar-vos als I Premis Universitaris per a la Pau i la transformació social fins el 9 de juny. 

L’associació Moviment per la Pau -MPDL- convoca els premis Periodisme per la pau i la transformació social per tal de reconèixer treballs periodístics que expliquin conflictes socials propers amb rigor i que afavoreixin la transformació social.

Els premis, que compten amb la col·laboració de Vilaweb, el Col·legi de Periodistes, la Xarxa antirumors, l’Agència espanyola de cooperació al desenvolupament –AECID- i  l’Associació d’art Venus, tenen l’objectiu d’incentivar la profusió d’aportacions periodístiques que ofereixin una mirada crítica i rigorosa a la complexitat dels conflictes socials propers i visibilitzin les desigualtats.

El jurat que valorarà els treballs està format per:

  • Montse Santolino, Responsable de comunicació Federació Catalana d’ONG per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament;
  • Alicia Oliver, delegada de la Comissió de Periodisme Solidari del Col·legi de Periodistes de Catalunya;    
  • Josep Casulleras, redactor en cap del diari electrònic Vilaweb;
  • Rodrigo Araneda,  president d’ACATHI  en representació de la Xarxa BCN Antirumors i
  • Francisca Sauquillo, Presidenta del consell de redacció de la revista “Tiempo de Paz” i  Presidenta de MPDL.

Premis universitaris per la pau i la transformació socialLa convocatòria s’adreça a estudiants de primer, segon i tercer cicle de comunicació i altres ciències socials a universitats catalanes que es poden presentar en dues modalitats: reportatge escrit i fotoreportatge. El termini per a presentar-se finalitza el 31 de maig.

Un jurat de persones expertes en l’àmbit de la comunicació i dels estudis per la pau seleccionaran els tres treballs guanyadors a cada categoria. L’entrega dels premis tindrà lloc en un acte públic entre finals de juny i començaments de juliol i consten d’un guardó commemoratiu i l’oportunitat de ser publicats en el cas dels reportatges a la revista de l’MPDL i el guanyador també al diari electrònic Vilaweb i els fotoreportatges reconeguts seran exposats amb la col·laboració de l’Espai Avinyó i també publicats a la revista de l’MPDL.

Consulteu les bases de la convocatòria (catalá | castellano).

Ens ajudes amb la difusió?

Copia i enganxa aquest codi al teu web, bloc, etc.

1. 468x60px

Primers premis universitaris per la pau i la transformació social

<a href=”http://www.redciudadanaporlapaz.org/primers-premis-universitaris-pau-transformacio-social/” target=”_blank”><img src=”http://www.redciudadanaporlapaz.org/wp-content/uploads/2013/04/banner-468-60.gif” alt=”Primers premis universitaris per la pau i la transformació social” width=”468″ height=”60″ border=”0″ title=”Primers premis universitaris per la pau i la transformació social” longdesc=”Primers premis universitaris per la pau i la transformació social”></a>

2. 240x80px

Primers premis universitaris per la pau i la transformació social

<a href=”http://www.redciudadanaporlapaz.org/primers-premis-universitaris-pau-transformacio-social/” target=”_blank”><img src=”http://www.redciudadanaporlapaz.org/wp-content/uploads/2013/04/banner-240-80.gif” alt=”Primers premis universitaris per la pau i la transformació social” width=”240″ height=”80″ border=”0″ title=”Primers premis universitaris per la pau i la transformació social” longdesc=”Primers premis universitaris per la pau i la transformació social”></a>

FacebookTuentiDeliciousPinterestEvernoteMás canales

Danos tu opinión

*